T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Voegbedrijf Friesland

Wilt u een voegbedrijf in Friesland inschakelen? Dan is het zeker de moeite waard om eens vrijblijvend contact op te nemen met Heijnen BV. Wij zijn niet alleen het juiste bouwbedrijf voor de meest uiteenlopende projecten, maar zijn ook uw ervaren en gedreven voegbedrijf in Friesland. Er worden tegenwoordig verschillende soorten voegen gebruikt door ons voegbedrijf in Friesland, waardoor u altijd de keuze in eigen hand heeft. Uiteraard zijn wij er wel om u te adviseren en te begeleiden in het maken van uw keuze voor voegwerk. Ons professionele team bestaat uit vijftien ervaren en vakbekwame voegers.

Een voegbedrijf in Friesland voor ondernemingen en particulieren

Ons ervaren voegbedrijf in Friesland kent een ruime dienstverlening. Wij bieden onze services aan zowel ondernemingen en instellingen als particulieren aan. Uiteraard kunt u gebruik maken van de mogelijkheden van ons voegbedrijf in Friesland voor het voegen van zowel stenen als tegels. Hierbij passen wij de nieuwste technieken toe en zorgen wij altijd voor een hoogwaardig eindresultaat met een lange levensduur. Ieder project, groot en klein, wordt door ons voegbedrijf in Friesland gezien als een uitdaging die naar volle tevredenheid van de klant afgerond dient te worden. Ook voor restauratie- en renovatiewerkzaamheden aan voegwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Contact Voegbedrijf Friesland voor informatie en prijzen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met ons voegbedrijf in Friesland. Stuur een mail naar info@heijnenemmen.nl of telefoneer naar 0591 – 62 67 66. Wij zijn u graag van dienst, ook als u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen.