T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Over Heijnen B.V.

Naast utiliteitsbouwwerken van openbare gebouwen zoals bank-, school-, winkel-, bedrijfs- en kantoorgebouwen, zijn wij gespecialiseerd op het gebied van woningbouw.

Sinds 1998 zijn wij in het bezit van een VCA* certificaat.

Het werkgebied van Heijnen BV Emmen strekt zich uit tot ver over de grenzen van ons land. In Duitsland heeft Heijnen BV Emmen al sinds de jaren 80 diverse grote bouwwerken gerealiseerd. Dit geldt zeker ook voor de Nederlands waddeneilanden.

Breed inzetbaar

Heijnen BV Emmen is thuis op het terrein van de utiliteits- en woningbouw: zowel voor wat betreft nieuwbouw, renovatie als groot onderhoud.

Deskundigheid, reputatie, uitgekiende calculatie en nauwkeurige bouwplanning zijn daarbij trefwoorden binnen een heldere organisatie die via korte lijnen slagvaardig en met goed opgeleid en ervaren personeel te werk gaat.

Wij hebben directe beschikking over:

  • 30 ploegen met allround metselaars
  • 10 lijmploegen, voor het verlijmen van kalkzandsteen elementen
  • 10 goed opgeleide en accuraat werkende voegers
  • 15 vakbekwame tegelzetters, met ervaring in alle soorten van tegelwerk

Certificering

Milieu-, Arbo- en Kwaliteitszorg zijn een onlosmakelijk onderdeel van het beleid en uitvoering van Heijnen BV Emmen. Ontwikkelingen op die terreinen worden door ons op de voet gevolgd, onze procedures en werkwijze stemmen wij daar steeds op af.

Heijnen BV Emmen is VCA gecertificeerd. Het eigen kwaliteitssysteem geeft aan dat wij werken volgens afgesproken procedures, het VCA - certificaat (Veiligheid Checklist Aannemers) is een systeem voor de beheersing van veiligheid, gezondheid en milieu.

Heijnen BV Emmen is lid van de Aannemers Vereniging Metselwerken (AVM). Deze vereniging heeft als waarborg om te zorgen voor betere arbeidsomstandigheden en veiligheid van de werknemers, zorg te dragen voor kwaliteitmetselwerk, mechanisatie, automatisering, garanties en certificeringen van metselwerken. De AVM zorgt voor een landelijke opleiding van leerlingen.

Heijnen BV Emmen streeft er naar deze normen ten alle tijden te verbeteren, zodat u, als opdrachtgever, gewaarborgd bent van de allerbeste kwaliteit.
Ons credo is dan ook: Veelzijdigheid, hoogwaardige kwaliteit en flexibiliteit