T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Gevelrenovatie

Als gevolg van invloeden van buitenaf raken gevels in de loop der jaren in verval. Een gevel in slechte staat is niet bevorderlijk voor de levensduur en het isolerend vermogen. Eén van de gevolgen is dat de gevel tocht doorlaat en uw energiekosten flink kunnen oplopen. Een gevel is het aanzicht van uw woning of pand. Een verzorgd uiterlijk is zeker gewenst, helemaal als het gaat om een bedrijfspand.

Heijnen B.V. kan uw gevels herstellen door middel van professionele gevelrenovatie. Wij zorgen ervoor dat de gevel u weer beschermt tegen wind, vocht, weer en geluid. Bij gevelrenovatie wordt de oorspronkelijke staat van de gevel teruggebracht zonder dat de gevel zijn authentieke karakter verliest.

Gevelrenovatie door echte vakmensen

Zowel historische als moderne gevels vragen om een vakkundige aanpak. Heijen B.V. in Emmen heeft directe beschikking over meerdere specialisten die uw gevel weer sterk maakt en deze een fris uiterlijk geeft. Bij gevelrenovatie wordt de gevel gereinigd, wordt er opnieuw gevoegd en wordt de gevel geïmpregneerd. Heijnen B.V. werkt met de beste impregneermiddelen die uw gevel vochtwerend, schimmelwerend en brandvertragend maakt. Zo kan uw gevel er de komende jaren weer tegenaan.