T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Metselwerk

Metselwerk is een belangrijk onderdeel binnen onze dienstverlening. Wij beschikken dan ook over 60 ervaren en vakkundige metselaars die elk project op succesvolle wijze kunnen realiseren. Tegenwoordig ontwerpen architecten de meest creatieve woningen en panden, en het is als professioneel bouwbedrijf onze taak om hier op in te spelen. Geen uitdaging is te groot voor Heijnen B.V, daar alleen de beste vakmensen tot ons team behoren.

Heijnen B.V. is in bezit van verschillende kwaliteitskeurmerken

Heijnen B.V. Emmen heeft vele keurmerken op zijn naam staan, onder andere op het gebied van metselwerk. Dat keurmerk biedt klanten een extra waarborg voor kwaliteit en service. Zo is Heijen B.V. aangesloten bij de Aannemers Vereniging Metselwerken (AVM). De AVM draagt zorg voor kwaliteitsmetselwerk. Door alleen te werken met de beste vakmensen en de beste materialen kunnen we onze kwaliteit bewaren.

Vakmanschap in Metselwerk - Een Erfenis van Kwaliteit

Metselwerk vormt het fundament van ons vakmanschap bij Heijnen B.V. Of het nu gaat om traditionele ontwerpen of de meest creatieve en moderne architectuur, wij hebben de expertise om aan de eisen van elke opdracht te voldoen. Ons metselwerk is niet slechts een bouwtechniek, maar een traditie van kwaliteit en duurzaamheid die we met elke steen voortzetten.

Keurmerken die Vertrouwen Opbouwen

Bij Heijnen B.V. hechten we veel waarde aan kwaliteit en service. Onze inzet wordt bevestigd door onze diverse kwaliteitskeurmerken, waaronder die op het gebied van metselwerk. Deze keurmerken zijn niet alleen een erkenning van onze expertise, maar bieden ook onze klanten extra zekerheid over de geleverde kwaliteit. Als lid van de Aannemers Vereniging Metselwerken (AVM) zijn we onderdeel van een netwerk dat staat voor hoogwaardig metselwerk. Met ons keurmerk streven we ernaar om met de beste materialen en vakmensen te werken, en zo de normen van kwaliteit te blijven verbeteren.

Uw Visie, Onze Expertise

Of u nu een traditioneel ontwerp wilt verwezenlijken of een gedurfd architectonisch statement wilt maken, Heijnen B.V. is uw betrouwbare partner. Onze ervaren metselaars zetten zich in om uw visie tot leven te brengen met onberispelijk metselwerk dat de tand des tijds doorstaat. Wij geloven in de kracht van vakmanschap en onze keurmerken getuigen van ons streven naar voortdurende verbetering. Kies voor Heijnen B.V. en kies voor metselwerk dat meer is dan bouw, het is een eerbetoon aan onze erfenis van kwaliteit.

Laat ons uw metselwerkproject tot leven brengen. Neem contact op met Heijnen B.V. en ontdek de kracht van vakmanschap in elke steen.