T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Tegelwerk

Heijnen B.V. verzorgt tegelwerk voor badkamers, keukenwanden, vloeren en toiletten. Wij beschikken over 15 vakbekwame tegelzetters met ervaring in alle soorten tegelwerk. Zij hebben een brede productkennis en werken aan de hand van de nieuwste technieken. Onze tegelzetters zetten tegels standaard op traditionele wijze, maar zij kunnen indien gewenst ook bepaalde patronen leggen.

Breed Tegelwerk Portfolio

Bij Heijnen B.V. gaan we verder dan alleen metsel- en voegwerk. Onze expertise omvat ook tegelwerk voor diverse toepassingen, waaronder badkamers, keukenwanden, vloeren en toiletten. Met een team van 15 ervaren tegelzetters die bedreven zijn in alle soorten tegelwerk, hebben we de mogelijkheid om aan al uw tegelbehoeften te voldoen. Of u nu kiest voor een strakke, moderne uitstraling of juist een uniek patroon wilt creëren, onze tegelzetters hebben de kennis en vaardigheden om uw visie tot leven te brengen.

Tegelzetten: Een Vak Apart

Tegels zetten lijkt misschien een klus die u zelf kunt uitvoeren, maar niets kan het vakmanschap vervangen dat onze professionals bieden. Als u kiest voor Heijnen B.V., kiest u voor tegels die niet alleen op de juiste manier zijn geplaatst, maar ook lang meegaan zonder problemen. Onze tegelzetters volgen strikte normen en werken met precisie om ervoor te zorgen dat elk project perfect wordt afgerond. We begrijpen dat u uw perfecte tegels wilt koesteren, en dat begint met professioneel geplaatst tegelwerk.

 

Laat uw tegels zetten door een professional

Sommige mensen proberen tegels zelf te zetten, maar wij raden dit ten zeerste af. Als u de perfecte tegels hebt gevonden wilt u hier zo lang mogelijk plezier van hebben. Daarom is het verstandig de tegels op professionele wijze te laten zetten door een professional. Heijnen B.V. is uw partner in deze. Wij hebben meerdere bouwcertificaten op onze naam staan en leveren dan ook alleen kwaliteitswerk.


Kwaliteit en Betrouwbaarheid

We begrijpen het belang van duurzame en hoogwaardige resultaten, en we streven ernaar om dit bij elk project te leveren. Of het nu gaat om een nieuwe badkamer, een keukenrenovatie of het betegelen van een vloer, we zetten ons in voor het leveren van het beste tegelwerk dat aan uw verwachtingen voldoet. Kies voor Heijnen B.V. en kies voor vakmanschap dat de tand des tijds doorstaat.

Uw visie, onze expertise. Neem vandaag nog contact met ons op om uw tegelwerkproject te bespreken.