T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Tegelzetter Friesland

Het zetten van tegels lijkt makkelijker dan het is. Het is niet een kwestie van de muur met lijm insmeren en dan de tegels er in sneltreinvaart op plakken. De kans dat de tegels dan schots en scheef zitten is vrij groot. Als u het goed wilt doen dan huurt u een tegelzetter in Friesland in om deze klus voor u te doen. U kunt hiervoor terecht bij Heijnen in Emmen. Wij hebben vele jaren ervaring met het betegelen van wanden en vloeren.

Zoekt u een ervaren tegelzetter in Friesland?

Als u een huis aan het bouwen of verbouwen bent dan heeft u op een zeker moment misschien een tegelzetter in Friesland nodig. Voor een mooie badkamer of keuken kunt u een beroep doen op Heijnen BV. Onze vakmensen komen graag bij u langs om het tegelzetwerk vakkundig voor u uit te voeren. U kunt ook voor andere werkzaamheden een beroep op ons doen zoals metselwerk en lijmwerk. Wij maken met u een planning zodat u weet wanneer u ons kunt verwachten en wanneer het werk naar verwachting zal worden opgeleverd.

Vraag nu een offerte aan voor uw tegelwerk

Zoekt u een ervaren tegelzetter in Friesland? Kies dan voor de ervaring en deskundigheid van Heijnen BV. Wij zorgen ervoor dat uw tegelwerk er strak en keurig uitziet. Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0591 - 62 67 66. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Of stuur een bericht naar info@heijnenemmen.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.