T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Tegelzetbedrijf Friesland

Tegels zetten is vakwerk. Soms denken mensen dat het heel eenvoudig is en dat ze het ook best zelf kunnen, maar vaak valt dat toch wel tegen. Bij Heijnen B.V. werkenuitsluitend gediplomeerde professionals die hun vak als geen ander verstaan. Heeft u een klus voor een tegelzetbedrijf Friesland dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt onze ruim 15 ervaren tegelzetters inhuren voor alle voorkomende tegelwerken.

Tegelzetbedrijf voor keukens, badkamers en meer

U kunt een beroep doen op Heijnen B.V. voor het laten betegelen van uw keukenwand, uw badkamer of toilet. Maar wij betegelen ook bedrijfsruimtes, wij draaien onze hand niet om voor de grotere projecten. Dus heeft u een nieuwbouw- of renovatieproject van een groter pand of meerdere woningen, doe dan gerust een beroep op Tegelzetbedrijf Friesland voor deze opdracht. Wij doen u graag een passend aanbod en zullen er alles aan doen om het tegelwerk snel en vakkundig voor u uit te voeren.

Vraag direct online uw offerte aan

U kunt direct via onze website een offerte aanvragen door de optie hiervoor aan te klikken in het menu. Wanneer u uw gegevens en een korte omschrijving van uw opdracht aan ons doorgeeft nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om u een passend voorstel te kunnen voorleggen. Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0591 – 62 67 66. U kunt ons ook een e-mail sturen op info@heijnenemmen.nl. Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.