T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Renovatiebedrijf Drenthe

Ziet uw woning of pand er van buiten vervallen en lelijk uit door bijvoorbeeld groene aanslag. Of herkent u het oorspronkelijke uiterlijk van uw gevel niet meer terug. Dan is het tijd om daar wat aan te doen. Het uiterlijk van uw woning en vooral een professionele pand is de uitstraling naar buiten toe. U wilt natuurlijk niet dat uw bezoekers terugschrikken van de staat waarin uw pand verkeert. Wij kunnen daar gelukkig wat aan doen.

Renovatie van uw gevel

Door allerlei weersinvloeden kan uw gevel veel te lijden hebben. Dit kan resulteren in een grauw uiterlijk, groene aanslag en een slecht geïsoleerd pand. Zo herkent u het karakteristieke uiterlijk van uw eigen woning of pand bijna niet meer terug. Renovatiebedrijf Drenthe zorgt ervoor dat uw gevel weer in zijn oorspronkelijke staat wordt gebracht. Wij renoveren zowel historische als moderne gevels. Renoveren wordt door ons uitsluitend gedaan door opgeleide en vakkundige mensen. Om uw gevel weer in zijn oude staat te laten verkeren beginnen we eerst met de gevel te reinigen, hierna wordt de gevel opnieuw gevoegd en tot slot geïmpregneerd. Door deze methode ziet uw gevel er weer als nieuw uit en is deze beschermd tegen vocht, brand en schimmel.

Laat u informeren door onze vakmensen

Een moderne, maar vooral een historische gevel renoveren vraagt extra specialistische kennis en ervaring. Wij hebben dat voor u in huis. Laat u informeren over de mogelijkheden die wij kunnen bieden in uw situatie. Bel ons op telefoonnummer: 0591-626766.