T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Lijmbedrijf Emmen

Kalkzandsteen is een populair materiaal bij het plegen van nieuwbouw of renovatiewerkzaamheden. Het is niet alleen een gemakkelijk te verwerken materiaal maar ook nog eens milieuvriendelijk. Kalksteen blokken worden verlijmd om ze aan elkaar te bevestigen. Heijnen, hét lijmbedrijf Emmen en omgeving, kan dit werk als geen ander voor u uitvoeren. U kunt ons bedrijf inschakelen bij her uitvoeren van allerhande bouwwerkzaamheden waarbij het lijmen van kalksteen aan de orde komt. 

Het lijmbedrijf Emmen levert uitsluitend vakwerk

Het verlijmen van kalksteen elementen is een klus die zeer secuur moet worden uitgevoerd. Het is immers wel de bedoeling dat de constructie voor lange tijd stand houdt. De veiligheid van een gebouw staat hierbij uiteraard altijd voorop. U kunt ons lijmbedrijf Emmen inhuren voor diverse lijmwerkzaamheden bij het uitvoeren van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Wij kunnen hierbij prima samenwerken met andere onderaannemers om een zo goed mogelijke planning te bereiken zodat het werk geen onnodige vertraging oploopt. U kunt ons voor een grote verscheidenheid aan projecten inhuren waarbij het verlijmen van kalksteen blokken aan de orde komt. Wij zullen hierbij uiteraard zoveel mogelijk rekening houden met de door u gewenste planning van de werkzaamheden.

Een offerte voor uw lijmwerk 

Heeft u een bouwproject waarvoor u een ervaren lijmbedrijf zoekt in de regio Emmen? Neem dan contact op met Heijnen B.V. Wij sturen u graag een passende offerte of verstrekken u vrijblijvend meer informatie over onze werkzaamheden. Wij ontvangen graag uw bericht via het contactformulier op de website of via ons e-mailadres info@heijnenemmen.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken via telefoonnummer 0591 – 62 67 66.