T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Lijmwerker Emmen

Zoekt u een professionele lijmwerker in Emmen? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want Heijnen B.V. staat voor u klaar. Wij zijn gevestigd in Emmen aan de Handelsweg 5, op het bedrijventerrein ‘Barger-Oosterveld’, maar wij kunnen u ook van dienst zijn ver buiten deze regio. Omdat wij al jarenlange ervaring hebben als lijmwerker, kunt u bij ons altijd rekenen op een professioneel resultaat. Wij zijn namelijk deskundig en nauwkeurig en streven altijd naar de allerbeste kwaliteit. 

Lijmwerker Inzetbaar in Emmen en ver daarbuiten

Wij werken niet alleen in Emmen, maar ook in de rest van Nederland en zelfs buiten de landsgrenzen. Waar u ook bent, wij kunnen u altijd van dienst zijn met onze professionele dienstverlening. Met maar liefst tien lijmploegen staan wij altijd voor u klaar. Aangezien lijmwerk vaak gebruikt wordt voor dragende binnenmuren, wilt u zeker weten dat dit soort werk goed gebeurt door professionals. Voor een lijmwerker zit u dan goed bij Heijnen B.V. in Emmen, want onze lijmwerkers hebben jarenlange ervaring.

Neem contact met ons op

Voor een lijmwerker in Emmen of omgeving kunt u bij ons dus altijd terecht. Heijnen B.V. staat voor u klaar met specialisten die hoogwaardig werk afleveren. Wij kunnen u adviseren en uiteraard maken we graag een vrijblijvende offerte voor u. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden en onze prijzen? Neem dan contact met ons op om uw wensen door te geven. Mail naar info@heijnenemmen.nl of bel ons op 0591-626766. U kunt ook het contactformulier invullen op onze site.