T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Aannemersbedrijf Groningen

Heeft u een nieuwbouwproject of een renovatieopdracht? Dan bent u wellicht op zoek naar een betrouwbaar aannemersbedrijf Groningen voor het verrichten van voeg-, lijm- of tegelwerk. Dit zijn secure klussen die goed moeten gebeuren om ervoor  te zorgen dat de bewoners of gebruikers van het toekomstige of gerenoveerde pand tevreden zijn. Daarom zoekt een hoofdaannemer hiervoor het liefst een bedrijf dat hiermee ruime ervaring heeft en weet dat vakwerk belangrijk is. Zo’n bedrijf is Heijnen in Emmen. Wij weten wat er van ons verwacht wordt en voeren iedere opdracht met vakmanschap en enthousiasme uit.

Besteed uw klus uit aan het aannemersbedrijf Groningen

Wilt u vakwerk als het gaat om tegel- en voegwerk? Besteed dit werk dan uit aan mensen voor wie dit dagelijks werk is. Wij nemen uw opdracht graag aan, of het nu gaat om één pand of om een omvangrijk nieuwbouw- of renovatieproject. Wij zorgen ervoor dat onze mensen het werk op tijd en naar tevredenheid opleveren. U zult zeker niet teleurgesteld worden. Wilt u eerst meer informatie dan staan wij u uiteraard graag te woord om al uw vragen te beantwoorden en u uitleg te geven over het soort werk dat wij voor u kunnen doen.

Wij sturen u graag een passende offerte voor uw opdracht

Wanneer u het aannemersbedrijf Groningen inschakelt voor het uitvoeren van uw opdracht dan zult u hier zeker geen spijt van krijgen. U kunt nadere informatie inwinnen via telefoonnummer 0591 – 62 67 66. U kunt ons ook via e-mail benaderen om eventueel direct een offerte aan te vragen Stuurt u uw bericht dan naar info@heijnenemmen.nl. Wij zullen uiteraard zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren.