T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Voegwerk Twente

Voor professioneel voegwerk in Twente gaat u naar Heijnen B.V. Wij zijn een allround bouwbedrijf, maar onze focust ligt grotendeels op voegwerk. Dit is een belangrijk onderdeel in ieder bouwproject. Goede voegen vormen tenslotte de basis voor stevige muren, die weer de basis vormen voor een stevig pand.  

Heijnen B.V. voor professioneel voegwerk in Twente

Om de beste kwaliteit te kunnen bieden, werken we alleen met vakkundige voegers en producten van topkwaliteit. Heijnen B.V. in Twente heeft directe beschikking over 15 hardwerkende voegers die de klus graag voor u klaren. Zij hebben jarenlange ervaring en hebben voegwerk verricht voor zowel particulieren als bedrijven.

Omdat de architectuur in Nederland steeds creatiever wordt, wordt voegwerk ook een stuk complexer. Als professioneel bouwbedrijf is het voor Heijnen B.V. in Twente belangrijk dat zijn voegers op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Alleen zo kunnen we aan iedere klantvraag voldoen.

Vakkundige renovatie van voegwerk in Twente

Het is van groot belangrijk dat muren en gevels in goede staat zijn, omdat deze u beschermen tegen weer, wind, vocht en geluid van buitenaf. Als het voegwerk van een muur of gevel is aangetast kan het zijn dat deze moet worden gerenoveerd. Bij renovatie wordt het voegwerk teruggebracht naar de originele staat. Soms is renovatie echter niet nodig en kan een goede onderhoudsbeurt al een hoop doen voor het herstel van het voegwerk. Bij onderhoud wordt er opnieuw gevoegd en wordt de muur of gevel gereinigd en geïmpregneerd.

Wilt u weten wat Heijnen B.V. voor u kan betekenen? Neem contact op met onze medewerkers in Twente, zij informeren u graag!