T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Voegwerk Groningen

Voor professioneel voegwerk in Groningen bent u bij Heijnen B.V. aan het juiste adres. Als professioneel bouwbedrijf zijn wij onder andere zeer gespecialiseerd in voegwerk. Dit is tenslotte een belangrijk onderdeel binnen bouwprojecten.

Vakkundig voegwerk in Groningen

Stevige voegen vormen de basis voor iedere muur en dienen continu in goede staat te zijn. Daarom is het belangrijk uw voegwerk te laten doen door ervaren voegers. Heijnen B.V. beschikt over 15 bekwame voegers in Groningen en omstreken. Zij hebben op succesvolle wijze bakstenen en tegels gevoegd voor zowel particulieren als instellingen en bedrijven. Zij weten van aanpakken en leveren altijd kwaliteit. Heijnen onderscheidt zich dan ook met topkwaliteit en vakbekwaamheid.

Vroeger was voegwerk rechttoe rechtaan, maar tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten voegwerken te vinden in Nederland. Heijnen B.V. groeit mee met de nieuwste ontwikkelingen en werkt aan de hand van de nieuwste technieken. Alleen zo kunnen we onze klanten tevreden stellen.

Onderhoud en renovatie van voegwerk in Groningen

Muren en gevels beschermen u tegen kou, warmte, vocht, tocht en geluidsoverlast. Daarnaast is de gevel bepalend voor de uitstraling van uw huis. Is het voegwerk van uw gevel of muur aangetast? U kunt bij Heijnen B.V. in Groningen ook terecht voor een vakkundige onderhoudsbehandeling of renovatie van voegwerk.

Bij een onderhoudsbeurt wordt de gevel gereinigd, indien nodig opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Bij een renovatie wordt het voegwerk teruggebracht naar de originele staat.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Heijnen B.V. in Groningen? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.