T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Voegwerk Drenthe

Als u uw voegwerk laat doen door Heijnen B.V. in Drenthe kunt u rekenen op kwaliteit. Heijnen B.V. is een professioneel bouwbedrijf met jarenlange ervaring. Wij hebben verschillende particulieren, bedrijven en instellingen in Drenthe voorzien van voegwerk.

Heijnen B.V. voor het beste voegwerk in Drenthe

Voegwerk is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Voegen zijn bepalend voor de conditie van de muur, dus goed voegwerk is een must binnen ieder bouwproject. Heijnen B.V. werkt dan ook alleen met de beste voegers om continue kwaliteit te kunnen bieden. Wij hebben zo'n 15 bekwame voegers tot onze beschikking die we op ieder moment kunnen inzitten voor uw verbouwing. Zij zijn ervaren en werken hard en efficiënt om de klus zo snel mogelijk te klaren.

Om de beste kwaliteit te kunnen leveren werken wij met de nieuwste voegtechnieken en de beste materialen. Het is voor Heijnen B.V. in Drenthe dan ook erg belangrijk om altijd op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de 'voegwerk wereld'.

Voegwerk onderhoud en renovatie in Drenthe

Is uw voegwerk in de loop der jaren aangetast? Heijnen B.V. in Drenthe is ook gespecialiseerd is onderhoud en renovatie van voegen. Beide zorgen ervoor dat uw muren en gevels in goede staat blijven. De conditie van muren en gevels zijn bepalend voor het isolerend vermogen. Goede gevels laten weer en wind letterlijk buiten.

Huurt u ons in voor gevelonderhoud? Dan wordt de gevel gereinigd, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Renovatie vindt plaats als uw gevel er echt slecht aan toe is. Bij renovatie wordt de gevel teruggebracht naar de originele staat zonder het authentieke karakter aan te tasten.