T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Hulp van een ervaren voegspecialist in Drenthe

Laat het voegwerk rond uw woning uitvoeren door een voegspecialist in Drenthe, om verzekerd te zijn van een fraai eindresultaat. Het is om verschillende redenen belangrijk om voor een specialist op het gebied van voegwerk te kiezen. Zo wilt u ervan verzekerd zijn, dat u een lange tijd vooruit kunt met het voegwerk. Slecht uitgevoerd voegwerk of voegwerk met de verkeerde materialen, zal al snel afbrokkelen. Als gevolg hiervan moet het oude voegwerk verwijderd worden en nieuw voegwerk worden aangebracht. Iets wat onnodig veel tijd kost! Daarbij brengt het extra kosten met zich mee. Een voegspecialist in Drenthe vindt u bij Heijnen B.V.

Onze voegspecialist uit Drenthe helpt u verder 

Bij het uitvoeren van voegwerk maken we altijd eerst een inventarisatie van uw wensen. Wist u bijvoorbeeld, dat u de keuze heeft uit verschillende soorten voegwerk? Kiest u voor een hele moderne voeg, of wenst u een voeg met een klassiekere tint? Daarbij kan vaak enigszins in de kleur van het voegwerk gevarieerd worden. Kiest u voor een donkere voeg, of past een hele licht kleur voeg juist beter bij uw stenen? Een te groot verschil in de kleur van uw voeg en stenen zou voor een rommelige uitstraling van uw muren kunnen zorgen. Iets wat u wenst te voorkomen!

Persoonlijk advies van onze voegspecialist in Drenthe 

Onze voegspecialist in Drenthe voorziet u graag van persoonlijk advies. Samen bekijken we, welk type voegwerk het beste aansluit op uw wensen. Pas wanneer u volledig tevreden bent met ons voorstel, gaat onze voegspecialist uit Drenthe voor u aan de slag. Hierbij maken we enkel gebruik van kwalitatief goede materialen. Zo kunt u een lange tijd vooruit met uw nieuwe voeg!