T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Voegbedrijf Twente

Als u een voegbedrijf in Twente in wilt schakelen voor professioneel voegwerk, dan bent u van harte welkom bij Heijnen BV. Voegwerk moet voortdurend een hoogwaardige kwaliteit bezitten om de gehele bouwconstructie kwalitatief hoogwaardig te maken en te houden. Ons voegbedrijf in Twente heeft een jarenlange ervaring in het verzorgen van professioneel voegwerk. Binnen het team van ons voegbedrijf in Twente zijn maar liefst vijftien goed opgeleide en vakbekwame voegers te vinden. Wij kunnen dan ook klaarstaan voor zowel kleine als grote projecten.

Een innovatief voegbedrijf in Twente

Als voegbedrijf in Twente kunnen wij u een zeer volledige dienstverlening aanbieden, tegen aan aantrekkelijk tarief. Ons bouwbedrijf staat voortdurend garant voor een hoogwaardige kwaliteit, een optimale duurzaamheid en een vriendelijke service. Daarnaast staan wij als voegbedrijf in Twente ook voor innovatie. Zo houden wij de nieuwste technieken op het gebied van voegen nauwgezet in de gaten, zodat wij ons deze eigen kunnen maken en u altijd van dienst kunnen zijn door de nieuwste technieken toe te passen.

Ook voor renovatie en restauratie

Wij kunnen u niet alleen van dienst zijn wanneer u een voegbedrijf in Twente zoekt voor het aanbrengen van nieuw voegwerk. Ook als u een professioneel en ervaren voegbedrijf in Twente in wilt schakelen voor restauratie- en renovatiewerkzaamheden zijn wij uw partner. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of advies. Bel naar 0593 – 62 67 66 of stuur een mail naar info@heijnenemmen.nl. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor de aanvraag van een vrijblijvende offerte.