T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Professioneel voegbedrijf in Drenthe 

Bent u op zoek naar een professioneel voegbedrijf in Drenthe? Heijnen B.V. helpt u graag verder. Wij werken met een team van bekwame voegers, die u helpen uw gevel weer als nieuw te laten lijken bij een renovatie. Start u binnenkort met de bouw van een nieuwe woning? Ook in dat geval helpen zij u graag. Niet alleen bij de uitvoering van het voegwerk. Ons voegbedrijf in Drenthe kan u vooraf adviseren over de verschillende soorten voegen die worden aangeboden. Zo kiest u voor een voeg, die past bij de stijl van uw pand. Vaak weten mensen niet dat zij de keuze hebben uit verschillende voegstijlen. 

Diensten van ons voegbedrijf in Drenthe 

Ons voegbedrijf in Drenthe helpt u niet alleen bij het aanbrengen van het voegwerk in de buitenmuur. Ook voor bijvoorbeeld het voegen van de tegels in uw badkamer of toilet kunt u op onze hulp rekenen. De jarenlange ervaring die wij hebben in dit werk komt hierbij goed van pas. In die jaren hebben we zowel bedrijven, als particuliere woningbezitters van duurzame, fraai aangebrachte voegen voorzien. Bij het voegwerk maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, om u een duurzame oplossing te kunnen bieden. 

Restauratie door voegbedrijf in Drenthe 

Zoals eerder aangehaald brengen we niet alleen nieuw voegwerk aan in de buitenmuur of tussen de tegels in uw badkamer. Ook voor het restaureren van uw bestaande voegwerk staan we klaar. Neem eens vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de hulp die ons voegbedrijf in Drenthe u kan bieden. We kunnen u daarnaast voorbeelden laten zien van reeds uitgevoerde projecten. Het geeft u een beeld van hetgeen u van onze voegers mag verwachten.