T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Tegelzetters Drenthe

Tegels zetten is een vak apart. Het lijkt zo simpel om “even” een vloer of muur te betegelen, maar het is een heel secuur werkje waar lang niet iedereen goed in is. Heeft u een muur of vloer die van nieuw tegelwerk moet worden voorzien dan kunt u voor deze klus een beroep doen op de tegelzetters Drenthe. Zij hebben ruime ervaring met het betegelen van keukens, badkamers en bedrijfsruimtes. Wij kunnen deze klus voor u uitvoeren en u adviseren over de werkwijze en het soort tegels.

De tegelzetters Drenthe zijn de experts

Heeft u een nieuwbouwproject en moeten de woningen worden voorzien van tegelwerk? Dan kunt u het beste een beroep doen op de tegelzetters Drenthe. Wij kunnen dergelijke grote projecten met hun kennis en ruime ervaring naar uitvoeren en ervoor zorgen dat u tevreden bent over het resultaat. Het bouwen van huizen vergt een goede planning dus het is belangrijk om tijdig de juiste mensen in te huren. Dat geldt ook zeker voor het tegelwerk. Als u tijdig onze tegelzetters inhuurt kunnen zij direct aan de slag zodra dit in het bouwproces mogelijk is.

Meer weten over vakkundig tegelzetten?

Neem vandaag nog contact op met tegelzetters Drenthe zodat wij u meer kunnen vertellen over het vakkundig betegelen van vloeren en muren. Wij kunnen een goede offerte uitbrengen waarin alle bijkomende werkzaamheden uiteraard zijn meegenomen. De klus zal deskundig en tijdig worden uitgevoerd zodat het project tijdig kan worden opgeleverd.