T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Tegelzetter Twente

Als u een tegelzetter in Twente wilt inschakelen, dan is het vanzelfsprekend dat u niet direct met de eerste de beste partij in zee wilt gaan. U wilt zeker zijn dat de tegelzetter in Twente uw verwachtingen begrijpt en deze ook waar kan maken. Wij nodigen u uit om eens nader kennis te maken met de tegelzetter van Heijnen BV. Wij werken uitsluitend met ervaren en goed opgeleide vakmensen en in ons team is ook een goede tegelzetter te vinden die u in Twente naar wens van dienst kan zijn.

Een professionele en ervaren tegelzetter in Twente

U kunt bij onze tegelzetter in Twente terecht voor het opnieuw laten betegelen van uw badkamer, uw keuken of uw toiletruimte bijvoorbeeld. Vrijwel alles is mogelijk. U kunt ook een beroep doen op de mogelijkheden van onze tegelzetter in Twente wanneer u een complete sanitaire ruimte wilt laten betegelen. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij onze onderneming van harte welkom. Wij hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van zowel grote als kleinere projecten. Voor de te verrichten werkzaamheden door onze tegelzetter in Twente kan een vrijblijvende offerte worden opgesteld.

Neem contact met ons op
Wilt u gebruik maken van de mogelijkheden, talenten en kwaliteiten van onze tegelzetter in Twente? Bel dan naar 0593 – 62 67 66 of stuur een mailtje naar info@heijnenemmen.nl. Op basis van uw vraagstuk kunnen wij u informeren over de mogelijkheden. Uiteraard voorzien wij u ook graag van een gedegen advies. U kunt altijd rekenen op een vriendelijke service van hoog niveau.