T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Ervaren tegelzetter uit Hoogeveen inschakelen

Bent u op zoek naar een ervaren tegelzetter rond Hoogeveen? Heijnen BV helpt u graag verder bij verschillende tegelzetwerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het opnieuw betegelen van de muren van uw badkamer of keuken. Zeker in de keuken kunnen de tegels door de jaren heen steeds iets grauwer worden. Vaak is dit het gevolg van de ophoping van vetdampen en ander vuil wat bij het koken vrijkomt. Door de tegelwand opnieuw te laten betegelen, ziet deze er weer als nieuw uit! We laten u graag voorbeelden van eerdere projecten zien, om u te inspireren.

Tegelzetter bij Hoogeveen voor renovatieklussen

Niet alleen in de keuken wilt u het tegelwerk wellicht eens in de zoveel tijd vervangen. Ook in de badkamer kan het tegelwerk aan vervanging toe zijn. Mogelijk zijn de tegels niet meer van deze tijd, of wilt u de badkamer opnieuw inrichten met een ander type tegel. Wij leggen de mogelijkheden aan u voor en laten verschillende vormen van tegelwerk zien. Welk type tegel past het beste bij uw woning? Ook voor het betegelen van een andere wand of een vloer kunt u bij ons terecht. Voor welke klussen heeft u een tegelzetter in Hoogeveen nodig?

Advies van een tegelzetter in Hoogeveen 

Naast het feit dat we u helpen bij de uitvoering van tegelzetwerkzaamheden, kunnen we u ook adviseren. De ruime ervaring die onze tegelzetter bij Hoogeveen heeft opgedaan, maakt het makkelijker om u een beeld te geven van uw mogelijkheden. Welk type tegel past het beste in welke ruimte? Op welke manier kan het tegelwerk het beste worden aangebracht, om scheuren in het voegwerk tegen te gaan? Enzovoorts.