T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Tegelzetter Drenthe

Tegels zetten lijkt zo simpel. Wanneer u een ervaren tegelzetter aan het werk ziet dan lijkt het alsof een kind de was kan doen. Even de muur insmeren met lijm en plakken maar. Maar zo simpel schijnt de zon niet in het water. Tegelzetten is een secuur werkje dat u het beste kunt uitbesteden aan de tegelzetter Drenthe. Iedere woning heeft in meer of mindere mate scheve muren en daar zal de tegelzetter rekening mee moeten houden. Evenals met hoeken, uitstekende delen in de muur en niet te vergeten leidingen voor water of centrale verwarming. Deze moeten allemaal worden meegenomen in het tegelwerk. Daarnaast kan het ook nog dat de tegels in een bepaald patroon moeten worden gezet.

De tegelzetter Drenthe levert vakwerk

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare tegelzetter? Dan bent u aan het juiste adres bij Heijnen in Emmen. Wij hebben inmiddels al vele jaren ervaring met het uitvoeren van tegelwerken, zowel bij nieuwbouwprojecten als bij renovatie of verbouwing van zowel huizen als kantoorpanden. Als u wilt dat het tegelwerk van uw bouwproject in goede handen is dan is het verstandig de klus uit te besteden aan een vakbekwaam tegelzetbedrijf. Alleen specialisten kunnen dit werk naar behoren en tevredenheid opleveren.

Wilt u een goede offerte voor uw opdracht voor tegelzetten?

Heeft u binnenkort een opdracht voor het zetten van tegels? Of dit nu voor een enkele woning is of voor een compleet nieuwbouw- of renovatieproject, wij gaan graag met u om de tafel zitten voor het doen van een goede aanbieding voor deze opdracht. U kunt ons bereiken door een mail  te sturen naar info@heijnenemmen.nl. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar en wel via nummer 0591 – 62 67 66.