T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Tegelzetbedrijf Twente

Zoekt u een tegelzetbedrijf Twente? Een bedrijf dat uw werk uit handen neemt bijvoorbeeld de renovatie van een bedrijfspand of het onderhoud van de gevels? Dan kunt u aankloppen bij bouwbedrijf Heijnen uit Emmen dat u met kwalitatief hoogstaande diensten helpt bij allerlei bouwkundige projecten waarin het voegwerk, metselwerk of lijmwerk door professionals verzorgd moet worden. Bouwbedrijf Heijnen is VCA gecertificeerd en heeft op verschillende fronten een brok aan kennis, kunde en ervaring op het gebied van de bouw en werkzaamheden van dien aard.

Tegelzetbedrijf Twente en omstreken gezocht

Wilt u bijvoorbeeld een badkamer of keuken met een tegelpatroontje? Dan kunt u hiervoor ons bedrijf inschakelen. Bouwbedrijf Heijnen B.V. uit Emmen heeft inmiddels diverse projecten in verschillende regio’s van Nederland en zelfs Duitsland met succes ten uitvoer gebracht. Van scholen tot kantoorpanden; het interieur of exterieur is door Heijnen B.V. ter handen genomen. U kunt door ons een offerte of kostenplaatje laten inventariseren en spoedig ontvangt u hierover informatie terug. Van impregneren, lijmen tot het onderhoud of de renovatie van panden; bouwbedrijf Heijnen in Emmen is van alle markten thuis.

Meer weten over bouwbedrijf Heijnen B.V.

Indien u vragen heeft over de diensten of de historie van bouwbedrijf Heijnen B.V. dan kunt u hiervoor onze klantenservice raadplegen. Dit is te doen door bijvoorbeeld naar het telefoonnummer 0591 626766 te bellen of een email te sturen naar info@heijnenemmen.nl te verzenden. Binnen no time kunt u een reactie met betrekking tot jouw vraag of probleem verwachten. Bouwbedrijf Heijnen is gelegen op de Handelsweg 5 te Emmen.