T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Hulp van een tegelzetbedrijf in Groningen 

Bent u voornemens de badkamer te renoveren? Wilt u de keuken van een rijtje tegels tegen de wand voorzien? In beide gevallen kan de hulp van ons ervaren tegelzetbedrijf in Groningen wenselijk zijn. Heijnen B.V. heeft een ruime ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten tegelwerkzaamheden. Laat de oude tegels door ons verwijderen, laat de vloer egaliseren en laat hier vervolgens nieuwe tegels op leggen. Ook het tegels zetten tegen een wand behoort bij ons tot de mogelijkheden. Wij verzekeren u graag van een nette en professionele afwerking! 

Mogelijkheden van ons tegelzetbedrijf in Groningen

Voor ons begint het tegelwerk bij een inventarisatie van uw wensen. Welke tegels wilt u laten zetten? In welk patroon wilt u dit laten doen? Heeft u wensen met betrekking tot nisjes of afwijkende patronen in sommige delen van het tegelwerk? Op basis van uw wensen werken we een plan van aanpak uit. De ervaring die we als tegelzetbedrijf in Groningen reeds hebben opgedaan komt hierbij goed van pas. Zo adviseren we u graag, wanneer u nog twijfelt over bepaalde keuzes. Ook laten we u graag voorbeelden zien van reeds uitgevoerd tegelwerk. Het geeft u een goed beeld van de mogelijkheden die u heeft. 

Tegelzetbedrijf in Groningen inschakelen

Wilt u meer weten over de hulp die Heijnen B.V. u kan bieden bij tegelwerk? Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Zoals reeds beschreven werd, voorzien we u graag van persoonlijk advies. Samen werken we naar een plan, waarmee de badkamer of keuken straks naadloos aansluit op uw smaak en wensen! Zowel in de badkamer als de keuken zult u regelmatig verblijven. Het is om die reden cruciaal dat u zich prettig voelt bij de uitstraling van deze ruimtes.