T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Tegelzetbedrijf Groningen

Een tegelzetbedrijf in Groningen kan u uiteraard van dienst zijn met de meest uiteenlopende werkzaamheden. U kunt een tegelzetbedrijf in Groningen inschakelen voor het laten vervangen of nieuw laten plaatsen van de meest uiteenlopende soorten en maten tegels. Daarbij wordt uiteraard ook aandacht besteed aan hoogwaardig voegwerk. Wanneer u op zoek bent naar een professioneel tegelzetbedrijf in Groningen, dan kunt u eens kennis maken met de brede dienstverlening van Heijnen BV.

Meer dan alleen een tegelzetbedrijf nabij Groningen

Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn wanneer u interesse heeft in de werkzaamheden van ons tegelzetbedrijf in Groningen. Wij zorgen voor een hoogwaardige, vriendelijke en betaalbare dienstverlening. Echter, wij kunnen niet alleen dienst doen als uw professionele tegelzetbedrijf in Groningen. Wij zijn ook actief als impregneerbedrijf en als ervaren voegbedrijf in de provincie. Zo kunnen wij u vanuit ons tegelzetbedrijf in Groningen een zeer uitgebreide en complete service bieden. Wij staan niet alleen voor een kwalitatief hoogwaardige service, maar garanderen u ook altijd een eindresultaat naar wens.

Vraag een offerte aan

Wanneer u een goed tegelzetbedrijf in Groningen wilt inschakelen voor het uitvoeren van uw tegelwerkzaamheden, dan staan wij voor u klaar met een goede service. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen als ervaren tegelzetbedrijf in Groningen. Bel naar 0593 – 62 67 66 of stuur een mail naar info@heijnenemmen.nl. Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen kunt u ook gebruik maken van bovenstaande contactgegevens. Wij maken de offerte graag voor u op.