T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Tegelzetbedrijf Gelderland

Zoekt u een tegelzetbedrijf en heeft u gezocht op tegelzetbedrijf Gelderland? Zoek dan niet verder. Bouwbedrijf Heijnen uit Emmen werkt met vakmensen en is VCA gecertificeerd. Inmiddels hebben wij een klantenbestand opgebouwd dat reikt van de Waddeneilanden tot over de grens met Duitsland. Vooral ook in Gelderland is Heijnen B.V. actief. Met kennis en kunde kan Heijnen B.V. uw keuken of badkamer betegelen. Heijnen B.V. heeft ervaring met verschillende soorten tegelzetwerk in verschillende soorten gebouwen. Eventueel kunnen de tegels in een patroon gelegd worden indien u dat wenst. Van scholen tot winkels; de klussen die Heijnen B.V. heeft gehad zijn zeer uiteenlopend.

Naast tegelzetbedrijf in Gelderland zijn wij ook metselbedrijf

Naast tegelzetwerk is Heijnen B.V. ook gespecialiseerd in metselwerk, lijmwerk van kalkzandsteen elementen en voegwerk. Ook voorziet het in renovatiewerkzaamheden aan openbare gebouwen of projecten in het gevelonderhoud. Zoals u dus kunt merken, is Heijnen B.V. van alle markten thuis. Zowel in nieuwbouw als utiliteitsgebouwen kan Heijnen B.V. ruimtes betegelen of metselen en alle diensten van onze werknemers zijn onderverdeeld in werkploegen.

Neem contact met ons op

Wilt u een Offerte aanvragen indien u nieuwsgierig bent naar prijzen en de mogelijkheden van Heijnen B.V.? Dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen via 0591 6267766 of u mailt ons op info@heijnenemmen.nl. Gevestigd op de Handelsweg 5 in Emmen vormt dit voor ons onze thuisbasis. Vraag om Manfred Heijnen bij uw vragen over tegelwerk en in verband met metselwerk kunt u het beste naar Marcel Heijnen vragen.