T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Tegelwerker in Groningen inschakelen voor uw badkamerrenovatie 

Wilt u de badkamer in huis renoveren? Heijnen B.V. biedt u hier graag hulp bij, door het tegelwerk voor u uit handen te nemen. Oud tegelwerk kunnen we voor u verwijderen, om dit vervolgens te vervangen voor nieuwe, stijlvolle tegels tegen de muur of op uw vloer. In veel woningen raakt de badkamer na verloop van tijd verouderd. Doordat een renovatie van de badkamer veel ingrijpender kan zijn dan bijvoorbeeld het vernieuwen van het behang in de woonkamer, stellen veel woningbezitters dit uit. Des te mooier is het, wanneer u de badkamer van nieuw tegelwerk voorziet! 

Werkzaamheden van onze tegelwerker in Groningen 

Wanneer u voor de hulp van onze tegelwerker in Groningen kiest, zullen we altijd eerst uw wensen doorspreken. Heeft u al een beeld van de tegels die u in de badkamer wilt gebruiken? Kiest u voor grote, of juist compactere tegels? Gaat u voor licht of donker? Enzovoorts. Op basis van uw wensen stellen wij een passend plan op, om deze binnen een redelijke tijd voor u te verwezenlijken. U wilt de badkamer immers zo snel mogelijk weer kunnen gebruiken. Door de ervaring die onze tegelwerkers in Groningen hebben, kunnen we u altijd van een vakkundig en professioneel resultaat voorzien. 

Hulp van de tegelwerker in Groningen binnen andere ruimtes 

Niet alleen biedt onze tegelwerker in Groningen hulp bij een renovatie van de badkamer. Ook voor het vernieuwen van andere ruimtes, zoals bijvoorbeeld uw keuken of woonkamer, kan onze hulp van pas komen. Neem vrijblijvend contact met ons op, om uw wensen door te spreken. Op basis van uw wensen en de mogelijkheden die we u kunnen bieden, bekijken we in hoeverre uw plan haalbaar is. Welke ruimte in huis wilt u door onze tegelwerker in Groningen van nieuw tegelwerk laten voorzien?