T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Tegelwerk Twente

Voor professioneel tegelwerk in Twente gaat u naar Heijnen B.V. Wij mogen dan een allround bouwbedrijf zijn, wij hebben veel ervaring met tegelwerk. Tegelwerk is tenslotte een belangrijk onderdeel binnen het bouwproject.

Laat uw tegelwerk in Twente verzorgen door Heijnen B.V.

Ziet u het niet zitten om uw tegels zelf te zetten? Heijnen B.V. werkt met 30 ervaren tegelzetters die uw badkamer, keuken, vloer of toilet graag voorzien van professioneel tegelwerk. Zij zorgen ervoor dat uw tegels perfect worden gelegd, zodat u er jaren van kunt genieten.

Heijnen B.V. in Twente heeft vele keurmerken op zijn naam staan, onder andere voor tegelwerk. U kunt bij ons dan ook rekenen op kwaliteit en service. Wij nemen de tijd om uw wensen te bespreken, zodat we precies weten hoe de betegeling eruit moet komen te zien. In principe leggen wij tegels op traditionele wijze, maar in overleg is alles mogelijk.

Breng niet alleen u tegelwerk, maar uw complete bouwproject onder bij Heijnen B.V. in Twente

Heijnen B.V. in Twente werkt snel, maar levert altijd kwaliteitswerk af. Dit geldt niet alleen voor ons tegelwerk, maar ook voor andere klussen. Wij zijn een veelzijdig bouwbedrijf met brede ervaring. U kunt ons dan ook inhuren voor meer dan alleen tegelwerk. Als u het complete bouwproject onderbrengt bij Heijnen B.V. wordt alles geregeld onder één dak. Wij stemmen de werkzaamheden perfect op elkaar af en u heeft één aanspreekpunt voor alle onderdelen.

Wilt u meer weten over ons tegelwerk of andere diensten? Neem vooral contact op met ons kantoor in Twente. Onze medewerkers informeren u graag en kunnen direct een vrijblijvende offerte opmaken.