T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Specialist in tegelwerk rond Ter Apel 

Bij een renovatie van de keuken of bijvoorbeeld badkamer ontkomt u er haast niet aan: tegelwerk in Ter Apel. Bestaand tegelwerk wilt u mogelijk van de wanden en vloer laten verwijderen, om hier vervolgens een moderne tegel voor terug te plaatsen. Bij het aanbrengen van tegelwerk in Ter Apel is het essentieel om op nette, vakkundige wijze te werk te gaan. Er is niets storender dan bijvoorbeeld een voeg die niet overal even breed is, of een tegel welke schuin wordt geplaatst. Dit blijft u zien! Heijnen B.V. heeft een ruime ervaring met het aanbrengen van tegelwerk. Hoe mogen we u van dienst zijn? 

Mogelijkheden bij tegelwerk in Ter Apel 

We gaan graag met u om tafel, om uw wensen te inventariseren voor het uit te voeren tegelwerk in Ter Apel. Kiest u voor een relatief grote tegel, of gaat u voor authentieke kleine tegels? Wilt u de tegels in een bepaald patroon op de wanden en vloer aanbrengen of kiest u voor rechte lijnen? Hebben de tegels een rechthoekig model, of gaat het bijvoorbeeld om een zeshoek? Op basis van uw wensen adviseren we u graag over de wijze waarop het tegelwerk in Ter Apel zou moeten worden uitgevoerd voor een optimaal resultaat. 

Duurzaam tegelwerk in Ter Apel binnen uw woning 

Bij het uitvoeren van tegelwerk in Ter Apel maakt Heijnen B.V. uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Denk aan de lijm die gebruikt wordt om de tegels vast te zetten, of denk aan de voeg. Door bewust te kiezen voor kwalitatief goed materiaal verzekeren we u van een duurzame oplossing. U wilt voorkomen dat de voeg al snel begint los te laten, of dat de tegels van de wand komen.