T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Hulp bij tegelwerk restaureren in Twente

Tegelwerk in huis kan door de jaren heen verslechteren, bijvoorbeeld door een loslatende voeg tussen de tegels, loslatend lijmwerk achter de tegels, enzovoorts. In beide gevallen kan het restaureren van uw tegelwerk het overwegen waard zijn. Zo wordt het tegelwerk in ere hersteld, waarmee uw woning z’n oorspronkelijke uitstraling terug zal krijgen! Heijnen B.V. is uw partner voor het herstel van tegelwerk in huis. Tegelwerk restaureren in Twente behoort al jaren tot onze expertises. Niet alleen hebben we hier een ruime ervaring in, ook beschikken we over de hulpmiddelen om een dergelijke klus op de juiste wijze uit te kunnen voeren.

Op professionele wijze tegelwerk restaureren in Twente 

Met name in oudere, authentieke panden vergt tegelwerk restaureren een heel nauwkeurige aanpak. Wanneer de restauratie van het tegelwerk niet op de juiste wijze verloopt, kan dit gevolgen hebben voor de rest van een muur of vloer. Mogelijk is het tegelwerk heel lokaal beschadigd, waardoor een groot deel van het tegelwerk kan blijven zitten. Bij een verkeerde aanpak is de kans op schade aan het overige tegelwerk relatief groot. Voordat we starten met tegelwerk restaureren in Twente, zullen we u meer vertellen over onze werkwijze.

Offerte aanvragen voor tegelwerk restaureren in Twente

Bent u benieuwd op welke manier wij tegelwerk restaureren in Twente? Of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor het herstel van beschadigd of versleten tegelwerk in uw woning? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over en adviseren u over de opties die u in uw eigen woning heeft.