T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Tegelwerk Overijssel

Voor een specialist in tegelwerk gaat u naar Heijnen B.V. in Overijssel. Heijnen B.V. is een allround bouwbedrijf met ervaring in tegelwerk. Zo hebben wij meerdere particulieren, bedrijven en instellingen in Overijssel voorzien van professioneel tegelwerk.

Vakkundig tegelwerk in Overijssel

U kunt Heijnen B.V. inschakelen voor tegelwerk voor badkamers, keukens, vloeren of toiletten. Wat voor klus u ons ook geeft, wij handelen het altijd op professionele wijze af. Wij hebben meerdere keurmerken op onze naam staan en kunnen deze alleen behouden door continue kwaliteit te leveren.  

Heijnen B.V. in Overijssel werkt met zo'n 100 vakmannen, waaronder 30 vakbekwame tegelzetters. Heeft u een tegelklus? Dan komt een van onze specialisten uw kant op. Onze vakmensen zijn stuk voor stuk ervaren, professioneel en weten van aanpakken. Een efficiënte werkwijze is tenslotte gewenst, helemaal als het gaat om een particuliere woning. We willen u zo min mogelijk tot last zijn.

Ga naar Heijnen B.V. in Overijssel voor professioneel tegelwerk en meer

Als allround bouwbedrijf kunnen we meer voor u betekenen dan alleen tegelwerk. Mochten we ergens tegenaan lopen tijdens het zetten van tegels, kunnen we u meteen adviseren. Als u te maken heeft met een groot bouwproject kunt het ook volledig onderbrengen bij ons. Zo heeft u één aanspreekpunt voor alle onderdelen en worden alle processen perfect op elkaar afgestemd.

Wilt u Heijnen B.V.  in Overijssel inschakelen voor tegelwerk of voor het organiseren en uitvoeren van een compleet bouwproject? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. We maken een vrijblijvende offerte op zodat u er rustig over na kunt denken.