T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Tegelwerk in Klazienaveen aanbrengen 

Heeft u onlangs een nieuwbouwwoning gekocht, of start u binnenkort met een renovatie van uw bestaande woning? In beide gevallen kan de hulp van een specialist op het gebied van tegelwerk in Klazienaveen wenselijk zijn. Heijnen B.V. helpt u graag op weg! Wij hebben een ruime ervaring met tegelwerk, voegwerk, metselwerk en lijmwerk. Deze ervaring komt van pas om u een fraai eindresultaat te kunnen garanderen, naadloos aansluitend op de wensen die u vooraf met ons gedeeld heeft. Kiest u voor uw tegelwerk in Klazienaveen voor relatief grote tegels, of gaat u voor de kleine tegeltjes die vroeger vaak gebruikt werden en inmiddels weer aan populariteit winnen? 

Advies bij tegelwerk in Klazienaveen 

Heijnen B.V. zorgt niet alleen voor de uitvoering van uw klus op het gebied van tegelwerk in Klazienaveen. Ook kunnen onze vakmensen u vooraf van advies voorzien. Welke voeg past bijvoorbeeld het beste bij uw tegels? Op welke manier kunt u de wanden in uw woning alvast voorbereiden op het aanbrengen van het tegelwerk? Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schuren van de wand, om grote uitsteeksels vooraf verwijderd te hebben. Het komt het eindresultaat ten goede. Logischerwijs kunnen onze ervaren tegelzetters u hierbij helpen. 

Aan de slag met tegelwerk in Klazienaveen 

Laten we nader kennismaken om te kijken op welke wijze onze vijftien vakbekwame tegelzetters u van dienst kunnen zijn met professioneel aangebracht tegelwerk in Klazienaveen. Samen inventariseren we uw wensen, voorzien we u indien gewenst van persoonlijk advies en maken we een plan voor de daadwerkelijke uitvoering van de werkzaamheden. Zo geniet u al snel van uw nieuw betegelde badkamer, toilet of bijvoorbeeld keuken!