T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Professionele hulp bij voeg- en tegelwerk in Drenthe

Het voeg- en tegelwerk van uw woning in Drenthe heeft een grote invloed op de uitstraling van het pand. Wist u dat het voegwerk in verschillende stijlen kan worden uitgevoerd? Voor veel mensen lijkt het voegwerk van panden sterk op elkaar. Toch zijn er diverse verschillen op te merken tussen een klassieke manier van voegen en een modernere stijl. Door de voeg aan te laten sluiten bij de stijl van uw woning als geheel, wordt een contrast tussen stijlen voorkomen. Een moderne voeg bij een klassiek pand kan het pand een rommelige, onverzorgde look geven! Heijnen B.V. helpt u graag bij het uitvoeren van voeg- en tegelwerk in Drenthe.

Advies bij voeg- en tegelwerk in Drenthe 

Niet alleen een voeg kan in verschillende stijlen worden aangebracht tussen uw stenen. Ook tegels worden in diverse modellen en formaten aangeboden. Welk type tegel past het beste bij de ruimte waar u deze wilt gebruiken? De tegelzetter van Heijnen B.V. voorziet u graag van persoonlijk advies. Wij bieden u een overzicht van de mogelijkheden die u heeft, wat het makkelijker maakt om tot een weloverwogen keuze te komen. Pas wanneer u volledig tevreden bent, beginnen wij met ons voeg- en tegelwerk in Drenthe.

Voeg- en tegelwerk in Drenthe vakkundig uitgevoerd

Bij het uitvoeren van voeg- en tegelwerk in Drenthe maken wij enkel gebruik van kwalitatief goede materialen. Op deze manier zal het eindresultaat het mooiste zijn! Daarbij wilt u ervan verzekerd zijn, dat u een lange tijd vooruit kunt met uw nieuwe voeg. Heeft u vragen over ons voeg- en tegelwerk in Drenthe, of wilt u een offerte op laten stellen? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op.