T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Tegelwerk Heerenveen

Een mooie badkamer of keuken vraagt om het perfecte tegelwerk. U kunt dit natuurlijk zelf doen, maar het is veel beter om hiervoor de professionals van Heijnen B.V. in te schakelen. Wij hebben ervaren tegelzetters in dienst die uw badkamer tot een paleisje maken en uw keuken van een perfecte tegelwand voorzien.

Ruime ervaring en vakkennis

Onze tegelzetters zijn ervaren vakmensen die een vloer of wand kunnen betegelen zoals u dat wilt. Of u nu standaard tegelwerk wilt of een apart patroon voor de vloer van uw badkamer of toilet, wij zorgen ervoor dat u tevreden bent over het resultaat. Onze vakbekwame tegelzetters werken volgens de nieuwste technieken en hebben ruime ervaring met het leggen en zetten van diverse soorten tegels. Tegelwerk is vakwerk, laat het aan de professional over voor het perfecte resultaat.

Wij adviseren u graag

Heeft u binnenkort een tegelklus te doen, dan adviseert Tegelwerk Heerenveen u graag over de beste aanpak. Wanneer u nog twijfelt over het soort tegels dat u wilt gebruiken dan denken wij graag met u mee over de beste keuze. Door onze ruime ervaring zijn wij bekend met veel verschillende situaties en daardoor in staat om u deskundig te adviseren. Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0591-626766 of neem rechtstreeks contact op met de heer Manfred Heijnen op telefoonnummer 06-53656710. Vindt u het prettiger om persoonlijk langs te komen dan bent u van harte welkom bij ons bedrijf, gevestigd aan de Handelsweg 5 te Emmen.