T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Tegelwerk Groningen

Bent u op zoek naar een specialist in tegelwerk in Groningen? Heijnen B.V. is een allround bouwbedrijf met veel ervaring in verschillende soorten tegelwerk.

Professioneel tegelwerk in Groningen

Heijnen B.V. heeft meerdere bouwcertificaten op zijn naam staan en staat dan ook garant voor kwaliteit en service. Ook als het gaat om tegelwerk. Want als u eenmaal de perfecte tegels hebt gevonden wilt u hier jaren van kunnen genieten. Wij raden u dan ook aan de tegels niet zelf te zetten, maar een professional in te schakelen. Heijen B.V. is uw partner in deze!

Heijen B.V. in Groningen beschikt over 30 vakbekwame tegelzetters, met ervaring in alle soorten tegelwerk. Zo verzorgen zij tegelwerk voor badkamers, keukenwanden, vloeren en toiletten. Onze tegelzetters hebben een brede productkennis en werken aan de hand van de nieuwste technieken. Zij zetten tegels standaard op traditionele wijze, maar zij kunnen indien gewenst ook bepaalde patronen leggen. Heijnen B.V. houdt wel van een uitdaging!

Schakel Heijnen B.V. in Groningen in voor tegelwerk en andere bouwklussen

Naast ervaren en vakkundig is Heijnen B.V. in Groningen veelzijdig. Als allround bouwbedrijf zijn we van alle markten thuis. U kunt ons dan ook inschakelen voor andere klussen naast tegelwerk. Zo regelt u alles onder één dak. Mochten we tijdens het tegelzetten tegen een probleem aan lopen kunnen we u adviseren. Dat is het voordeel van werken met een ervaren bouwbedrijf als Heijnen B.V. in Groningen.

Wilt u weten wat Heijnen B.V. voor u kan betekenen? Neem eens contact op met onze medewerkers in Groningen. Zij informeren u graag en kunnen een vrijblijvende offerte opmaken voor zowel tegelwerk als andere klussen.