T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Tegelwerk Gelderland

Voor een specialist in tegelwerk gaat u naar Heijnen B.V. in Gelderland. Heijnen B.V. is een allround bouwbedrijf met ervaring in tegelwerk. Zo hebben wij meerdere particulieren, bedrijven en instellingen in Gelderland voorzien van professioneel tegelwerk.

Tegelwerk in Gelderland laat u doen door Heijnen B.V.

Bij Heijnen B.V. in Gelderland staat kwaliteit hoog in het vaandel. Door continue kwaliteit te leveren hebben we inmiddels meerdere certificaten verdiend, ook op het gebied van tegelwerk. Deze kwaliteit kunnen we alleen bewaren door te werken met de beste producten, de nieuwste technieken en beste tegelzetters.

Heijnen B.V. werkt met zo'n 30 vakkundige tegelzetters die uw badkamer, keuken, vloer of toilet graag voorzien van hoogwaardig tegelwerk. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk ervaren en vakkundig. Zij adviseren u graag en zorgen ervoor dat de klus op efficiënte, maar professionele wijze wordt geklaard.

Heijnen B.V. in Gelderland heeft ervaring met tegelwerk

Heijnen B.V. Gelderland is een veelzijdig bouwbedrijf waar u niet alleen terecht kunt voor tegelwerk, maar ook voor andere onderdelen. Dit kan interessant zijn als u bezig bent met een bouwproject. U kunt Heijnen B.V. inschakelen voor het complete project. Zo heeft u één vast aanspreekpunt en worden alle onderdelen perfect op elkaar afgestemd.

Voor meer informatie over tegelwerk kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor in Gelderland. Onze medewerkers maken graag een offerte voor u op, zodat u weet wat u kunt verwachten.