T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Tegelwerk Friesland

Tegels kunnen een hele eigen uitstraling geven aan uw woning. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een moderne strakke tegelvloer in uw woonkamer of juist voor een warme terracotta sfeer. Ook in de badkamer en keuken worden vaak tegels gebruikt. De keuze voor het soort tegel kan veel verschil maken voor de sfeer in deze ruimtes. Kiest u kleine of grote tegels? En gaat u voor een lichte kleur of juist voor donker? Wanneer u dan eindelijk de juiste tegel heeft gevonden begint het echte werk pas: het zetten van de tegels. Dit is een zeer specialistische klus dat Bouwbedrijf Heijnen u graag uit handen neemt.

Professioneel tegels zetten

De aanschaf van tegels voor uw vloer of muur is vaak niet goedkoop. Het is dan ook zonde als de tegels vervolgens niet op vakkundige wijze worden gezet. Het is daarom aan te raden om hiervoor een vakman in te huren, zodat uw tegelvloer of muur vakkundig gezet wordt. Zo kunt u er immers jarenlang plezier van hebben, want tegels zijn een duurzame materiaalsoort. Bouwbedrijf Heijnen heeft zeer vakbekwame tegelzetters in dienst, die u graag van dienst zijn. Zij gebruiken de nieuwste technieken en beschikken over een brede productkennis, zodat zij iedere klus op professionele wijze kunnen realiseren.

Traditioneel of in een patroon

Wilt u een offerte ontvangen voor tegelwerk Friesland? Wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden met u. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0591-626766 of door een bericht te sturen naar info@heijnenemmen.nl. Wilt u de tegels in een patroon gezet hebben of liever op traditionele wijze? Samen kunnen we kijken hoe we uw wensen kunnen realiseren.