T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Tegelwerk Drenthe

Heijnen B.V. in Drenthe is een ervaren bouwbedrijf gespecialiseerd in tegelwerk. Wij hebben tegelwerk verzorgt voor particulieren, bedrijven en instellingen in Drenthe en omstreken. Geen klus is ons te groot!

Laat uw tegelwerk in Drenthe verzorgen door onze professionals

Heeft u eindelijk de perfecte tegels gevonden voor uw badkamer, keuken, vloer of toilet? Dan wilt u natuurlijk dat deze perfect worden gelegd. Wij raden u dan ook aan dit te doen door een specialist. Heijnen B.V. is zeer ervaren in tegelwerk en is u dan ook graag tot dienst.

Bij Heijnen B.V. in Drenthe kunt u rekenen op kwaliteit en service. We hebben met ons werk dan ook meerdere keurmerken verdiend. Door alleen te werken met de beste vakmensen stellen we onze klant keer op keer tevreden. Zo werken wij met een team van 30 vakbekwame tegelzetters die weten van aanpakken. Zij hebben ervaring met verschillende producten en technieken. Zij zetten tegels in principe op traditionele wijze, maar in overleg is alles mogelijk.

Heijnen B.V. in Drenthe voor meer dan alleen tegelwerk

Het voordeel van tegels laten zetten door een ervaren bouwbedrijf is dat wij niet alleen verstand hebben van tegelwerk, maar u ook kunnen adviseren over andere onderdelen. Als u Heijnen B.V. in Drenthe inschakelt voor het complete bouwproject worden alle onderdelen perfect op elkaar afgestemd en heeft u één aanspreekpunt.

Voor meer informatie over tegelwerk en overige diensten die Heijnen B.V. aanbiedt, kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor in Drenthe. Wij kunnen direct een offerte opmaken, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.