T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Specialist op het gebied van tegelwerk rond Coevorden 

Overweegt u een renovatie van uw badkamer of keuken? U heeft hierbij verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan uitsluitend het vervangen van tegelwerk in Coevorden. Het bestaande sanitair volstaat mogelijk nog. In de keuken kunt u kiezen voor een tegelwand achter het aanrechtblad. Het geeft uw keuken een frisse, moderne uitstraling! Voor het uitvoeren van tegelwerk in Coevorden kunt u rekenen op de professionals van Heijnen B.V., welke u graag een totaaloplossing bieden. We verwijderen het bestaande tegelwerk, reinigen de wand en brengen er vervolgens nieuw tegelwerk op aan. Zelf aan de slag gaan met tegelwerk is erg lastig. Hoe verzekert u zichzelf van rechte lijnen? Het blijkt vaak de grootste uitdaging te zijn. Naast het feit dat men er de tijd doorgaans niet voor heeft. 

Uw mogelijkheden bij tegelwerk in Coevorden 

Het aanbrengen van nieuw tegelwerk in Coevorden gaat over het algemeen verder dan het selecteren van een mooie tegel en het inschakelen van een ervaren tegelzetter. Kies bijvoorbeeld ook uit verschillende soorten voegen. Gaat u voor een witte voeg, of geeft u de voorkeur aan een lichtgrijze variant? We laten u vooraf graag enkele voorbeelden zien van reeds uitgevoerde projecten. Dit geeft u een goed beeld van de mogelijkheden die u heeft op het gebied van tegelwerk rond Coevorden. 

Direct een tegelzetter inschakelen voor tegelwerk bij Coevorden 

Wilt u de badkamer, de keuken of een andere ruimte op korte termijn voorzien van nieuw tegelwerk in Coevorden? Neem contact met ons op, zodat we u op weg kunnen helpen. Op onze website vindt u meer informatie over de diensten die we u aanbieden. Met een jarenlange ervaring verzekeren we u van een professionele, vakkundige oplossing.