T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Tegelwerk in uw badkamer in Drenthe uit laten voeren 

Wilt u de badkamer van uw woning van een nieuwe uitstraling voorzien? Het vernieuwen van het tegelwerk in uw badkamer in Drenthe kan een goede eerste stap zijn. Mogelijk maakt u momenteel nog gebruik van de kleine, klassieke groene tegeltjes van vroeger. De trend van dit moment is het gebruik van hele grote tegels. Daarbij is ook een wand met een kleine nis een van de trends die men momenteel toepast in het ontwerp van badkamers. Heijnen B.V. is uw specialist op het gebied van tegelwerk in badkamers in Drenthe. Hoe kunnen we u van dienst zijn? 

Aan de slag met tegelwerk in uw badkamer in Drenthe 

Het laten uitvoeren van tegelwerk in uw badkamer in Drenthe begint voor ons bij een inventarisatie van uw wensen. Aan welke eisen moet het tegelwerk voldoen? Heeft u al een specifiek type tegel gekozen? We kunnen u voorbeelden laten zien van badkamers waarin we het tegelwerk reeds hebben uitgevoerd. Dit geeft u een goed beeld van hetgeen er tegenwoordig mogelijk is. Door het tegelwerk in de badkamer in Drenthe te vernieuwen, geeft u de badkamer een hele frisse, luxe uitstraling! 

Offerte voor tegelwerk badkamer in Drenthe 

Niet alleen wanneer u advies wenst kunt u contact met ons opnemen. Ook wanneer u direct een offerte op wilt vragen voor tegelwerk in de badkamer in Drenthe staan we u graag te woord. Op basis van de inventarisatie van uw wensen bepalen we hoe we het tegelwerk in uw badkamer het beste uit kunnen voeren. Een professionele aanpak en ruime ervaring verzekert u van een fraai eindresultaat.