T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Specialist op het gebied van tegels zetten in Friesland 

Tegels zetten in Friesland is geen eenvoudige klus. U wilt voorkomen dat de tegels niet netjes boven elkaar worden geplaatst, dat ze schuin op de muur zitten, enzovoorts. Heijnen B.V. is uw partner in het zetten van tegels in huis. Wij hebben een ruime ervaring in dit werk, waardoor we u een fraai eindresultaat kunnen garanderen. Niet alleen helpt onze ervaring ons uw klus op een nette manier af te werken. Ook zetten we deze ervaring graag in, om u van persoonlijk advies te voorzien. 

Tegels zetten in Friesland met onze hulp

Zelfs tegels zetten in Friesland kost doorgaans veel tijd. Daarbij heeft niet iedereen hier de juiste hulpmiddelen voor. Zonder professionele hulpmiddelen is het erg lastig om de tegels netjes en recht op de muur te plaatsen. Heijnen B.V. biedt u om deze reden graag hulp. U moet er niet aan denken, dat de tegels kort na het opleveren van de ruimte opnieuw gezet moeten worden. Wij zetten tegels niet alleen tegen wanden, maar helpen ook bij tegels zetten in Friesland op vloeren. Kiest u voor relatief kleine tegels, of gaat u juist voor de populaire grote tegels in huis? 

Advies bij tegels zetten in Friesland 

Neem vrijblijvend contact met ons op, wanneer u meer informatie wenst over onze werkwijze. Ook wanneer u persoonlijk advies wenst over het tegelwerk wat in uw woning moet worden uitgevoerd, kunt u ons vrijblijvend benaderen. Samen zorgen we dat het tegelwerk op een professionele wijze wordt uitgevoerd, zodat u straks kunt genieten van de nieuwe uitstraling van de ruimtes in huis!