T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Ervaren tegel zetter in Drenthe voor uw tegelwerk  

Kiest u voor een renovatie van uw badkamer of bijvoorbeeld keuken? De kans is groot dat er opnieuw tegels moeten worden gezet. Een bestaande wand met tegels kan vaak immers niet behouden blijven bij een renovatie. Daarbij wilt u de badkamer of keuken wellicht op een andere manier indelen. Heijnen B.V. is u graag van dienst bij het tegelwerk in uw woning. Wij bieden u hulp van een ervaren tegel zetter in Drenthe, die u bij verschillende vormen van tegelwerk op weg kan helpen. Heeft u al een beeld bij de tegels die u straks in uw ruimtes wilt gaan gebruiken? 

Hulp van een tegel zetter in Drenthe

Zelf tegels zetten blijkt vaak erg lastig te zijn. Het maakt dat de hulp van een tegel zetter in Drenthe doorgaans meer dan welkom is. Hoe voorkomt u dat tegels scheef op de muur komen? Op welke manier gaat u het verzakken van de tegels tegen? Hoe voorkomt u dat een tegel op de vloer breekt, wanneer u hier per ongeluk wat op laat vallen? Enzovoorts. Wij hebben de kennis en ervaring om dergelijke ongemakken te voorkomen. Ook kan onze tegel zetter in Drenthe u adviseren over de mogelijkheden die u heeft bij het uitvoeren van tegelwerk. Voor welk type voeg kiest u bijvoorbeeld? 

Tegel zetter in Drenthe inschakelen

Bent u benieuwd wat onze tegel zetter in Drenthe voor u kan betekenen? Wilt u op korte termijn aan de slag met tegelwerk in uw woning? Neem contact met ons op! We staan u graag te woord, om samen te kijken hoe we het tegelwerk in uw huis voor u kunnen uitvoeren.