T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Een prachtige woning met siermetselwerk in Emmen

Heeft u een klassieke woning, of wilt u uw woning een klassieke uitstraling geven? In dat geval kan het gebruik van siermetselwerk in Emmen het overwegen waard zijn. Door voor siermetselwerk te kiezen, kunt u de muren van uw woning van een speciaal patroon laten voorzien. Heijnen B.V. staat voor u klaar, om u hierbij te helpen! Met een ruime ervaring in het uitvoeren van metselwerk, kunnen we u vrijwel altijd een oplossing bieden bij specifieke wensen. Naast de mogelijkheid om voor siermetselwerk te kiezen, heeft u bij ons de keuze uit verschillende soorten en kleuren stenen. Zo sluit uw woning straks naadloos aan op uw persoonlijke smaak!

Mogelijkheden bij het gebruik van siermetselwerk in Emmen

Wanneer u voor siermetselwerk in Emmen kiest, zijn de mogelijkheden zeer divers. Kies bijvoorbeeld voor een boog in het metselwerk, waarbij voor geheel andere stenen gekozen wordt of hetzelfde soort steen op een andere manier wordt gemetseld. De stenen kunnen bijvoorbeeld zowel horizontaal als verticaal worden gemetseld, wat uw muren een speels en klassiek effect kan geven. 

Tip: kijk eens op internet naar voorbeelden van siermetselwerk! Zo doet u inspiratie op voor het siermetselwerk in uw eigen muren. Ook kunnen onze vakmensen u een overzicht geven van de mogelijkheden die u heeft.

Siermetselwerk in Emmen maakt uw woning compleet 

Door voor siermetselwerk in Emmen te kiezen wordt uw woning veel minder saai, maar krijgt het een chique, speelse uitstraling. De mogelijkheden van het gebruik van siermetselwerk maken, dat u altijd een type siermetselwerk vindt die op uw wensen aansluit. Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden van het gebruik hiervan door te spreken!