T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Renovatiebouw Emmen

Het renoveren van een pand is niet zo eenvoudig als het lijkt. Daarom kunt u voor renovatiebouw in Emmen terecht bij ons bouwbedrijf Heijnen B.V. Wij hebben ruime ervaring met het vakkundig renoveren van zowel oude als nieuwere panden. Zeker als het gaat om een monument moet renovatie zorgvuldig gebeuren om het aanzien van het pand niet te schaden. Dergelijke werkzaamheden zijn aan strenge regels gebonden en uiteraard houden wij ons hier strikt aan. Zo weet u zeker dat de door u opgedragen werkzaamheden conform de afspraken worden uitgevoerd. 

Kies voor deskundige renovatiebouw in Emmen

Als een pand moet worden gerenoveerd heeft u als eigenaar hier vaak uitgesproken ideeën over. Die moeten uiteraard als dit technisch mogelijk is ook naar de wens van de opdrachtgever worden uitgevoerd. Mocht dit niet mogelijk zijn dan zal Heijnen B.V. dit altijd vooraf met de opdrachtgever bespreken en alternatieven aandragen. het uitvoeren van een renovatieopdracht gebeurt altijd in goed overleg met alle partijen. Zo weet u zeker dat het eindresultaat is zoals vooraf met u besproken. 

Wij sturen u graag een passende offerte voor uw opdracht

Als u binnenkort een renovatieproject start in Emmen dan wilt u daarvoor natuurlijk een goede en scherpe offerte. Wij van Heijnen B.V. bieden ons bedrijf hiervoor nadrukkelijk aan. U kunt ons bereiken via ons e-mailadres info@heijnenemmen.nl. Wilt u aanvullende informatie dan kunt u ons natuurlijk ook altijd even bellen, ons telefoonnummer is 0591 – 62 67 66.Wij zullen uiteraard ons best doen om al uw vragen snel en efficiënt te beantwoorden.