T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Renovatiebouw Drenthe

Het renoveren van woningen vraagt vaak om een speciale aanpak. Wat behouden moet blijven moet natuurlijk niet worden beschadigd. Daarom is het belangrijk dat bij renovatiebouw in Drenthe zeer secuur te werk wordt gegaan. U kunt voor uw opdracht terecht bij de ervaren medewerkers van Heijnen B.V. Wij kunnen uw renovatiewerkzaamheden conform uw opdracht uitvoeren en zullen ervoor zorgen dat alle opgegeven werkzaamheden naar behoren worden uitgevoerd en opgeleverd.

Kies voor een ervaren aannemer bij renovatiebouw in Drenthe

U kunt vertrouwen op de kennis en ervaring van onze medewerkers bij het uitvoeren van renovatiebouw in Drenthe. U geeft aan wat er moet gebeuren en wij voeren dit voor u uit. Het kan gaan om het uitbreken of plaatsen van wanden, tegelwerkzaamheden of het metselen van nieuwe wanden. Wij werken ook aan grote projecten zoals van een woningbouwvereniging. Wij zullen er alles aan doen om de met u overeengekomen planning te halen zodat de werkzaamheden op tijd zijn afgerond.

Wilt u een scherpe offerte voor uw renovatiewerk?

Heeft u binnenkort een grote of kleine renovatie van één of meer panden in Drenthe dan nodigen wij u van harte uit om een offerte te vragen. Als u in uw bericht duidelijk aangeeft welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden en binnen welke termijn dan kunnen wij een gerichte offerte aan u presenteren. U kunt een e-mail sturen naar info@heijnenemmen.nl. Daarnaast zijn wij voor al uw vragen telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0591 – 62 67 66. Wij zien uit naar uw opdracht en onze samenwerking.