T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Monumentale gevelonderhoud Drenthe

Monumentale gevelonderhoud in Drenthe is natuurlijk niet iets wat iedereen kan uitvoeren. Het is belangrijk dat dit gedaan wordt door een specialist met kennis van zaken. Gevels kunnen flink worden aangetast. Dit komt doordat er voortdurend allerlei invloeden hun uitwerking op hebben. Dit betekent dus ook dat de gevels van monumentale panden flink verzwakt kunnen raken. Om het onderhoud goed uit te voeren moet dan dus op de juiste manier worden gewerkt Heijnen B.V. kan dit verzorgen. Dit geeft veel zekerheid over het juist uitvoeren van het werk.

Een specialist in monumentale gevelonderhoud in Drenthe nodig?

Monumentale gevelonderhoud in Drenthe verschilt van andere vormen van gevelonderhoud. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de technieken die gebruikt werden voor monumentale gevels. Dit betekent dus ook dat er veel kennis over oude manieren van bouwen en onderhouden nodig is. Om die reden is het inhuren van een specialist dus ook zo belangrijk. Dit zorgt er immers voor dat het pand nog veel langer mee kan gaan. Dat is immers het doel van het laten plegen van onderhoud. Maak hier dus altijd gebruik van.

Direct contact met ons opnemen

Voor het doen van monumentale gevelonderhoud in Drenthe kan eerst een offerte worden aangevraagd. Dit geeft inzicht in het kostenplaatje. Om dit te doen kan contact met ons opgenomen worden. Dat kan bijvoorbeeld door te bellen. Het telefoonnummer 0591-626766 staat hiervoor open. Ook kan er worden gemaild naar info@heijnenemmen.nl. Wij kunnen dan contact met u opnemen op een moment dat het u schikt. De afspraak is dan snel gemaakt.