T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Monumentaal onderhoud Drenthe

Het onderhouden van uw monumentale pand in Drenthe vergt extra kennis en vakmanschap. Deze panden moeten zoveel mogelijk in de oorspronkelijke staat worden gehouden, er mag vaak niet zomaar aan worden verbouwd waardoor het aanzien van het huis of bedrijfspand wordt aangetast. Is er monumentaal onderhoud nodig aan uw pand, neem dan contact op met Heijnen BV in Emmen. Wij hebben ruime ervaring met het plegen van onderhoud aan oude panden.

Het monumentaal onderhoud van uw pand in Drenthe in vertrouwde handen

Een monument vraagt speciale aandacht bij het onderhoud. Vaak worden er bijzondere materialen gebruikt die vandaag de dag lastig te krijgen zijn. Dan is het belangrijk dat het onderhoud toch goed wordt uitgevoerd zodat het pand zoveel mogelijk in de oorspronkelijke staat wordt gehouden. Dit is vaak ook een eis, zeker als het pand onder Monumentenzorg valt en officieel als monument is geregistreerd. Als er onderhoud moet worden gepleegd dan gaat dit in dergelijke gevallen ook altijd in nauw overleg met de desbetreffende instantie. Ons bedrijf houdt rekening met alle regels en voorschriften bij het uitvoeren van monumentaal onderhoud.

Een offerte voor onderhoud aan uw monument in Drenthe

Wilt u onderhoud laten plegen aan uw monument in Drenthe, neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte. Wij komen graag bij u langs om de gewenste werkzaamheden met u door te nemen. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 0591 – 62 67 66. U kunt ons ook bereiken op ons e-mailadres info@heijnenemmen.nl of via het contactformulier op de website.