T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Metselwerk Twente

Voor het beste metselwerk in Twente gaat u naar Heijnen B.V. Wij zijn een allround bouwbedrijf met veel ervaring in metselwerk. Zo hebben wij zowel particulieren als bedrijven en instellingen in Twente en omgeving voorzien van hoogwaardig metselwerk.

Heijnen B.V. voor professioneel metselwerk in Twente

Metselwerk is bepalend voor de kracht van de muur. Het is dan ook aan te raden deze klus te laten klaren door professionele metselaars. Alleen de beste metselaars behoren tot het team van Heijnen B.V. in Twente. Zij weten van aanpakken en weten precies hoe ze de klus tot een goed einde brengen. Dit doen ze op efficiënte wijze zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Tegenwoordig gaat metselen veel verder dan stenen op traditionele wijze op elkaar plaatsen. Architecten ontwerpen de meest creatieve woningen en panden, en het is als professioneel bouwbedrijf onze taak om hier op in te spelen. Wij zorgen ervoor dat onze metselaars op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Zij werken dan ook volgens de nieuwste technieken en met de beste materialen. Alles om de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Certificaten voor kwaliteitsmetselwerk in Twente

Zoals gezegd doet Heijnen B.V. er alles aan om kwaliteit te kunnen leveren. Door ons te focussen op kwaliteit, maar ook op service hebben we meerdere certificaten in de wacht gesleept. Zo zijn we aangesloten bij de Aannemers Vereniging Metselwerken (AVM). Deze vereniging draagt zorg voor kwaliteitsmetselwerk.

Bent u opzoek naar een bedrijf voor onderhoud of restauratie van metselwerk? Ook dan kan Heijnen B.V. in Twente u tot dienst zijn.