T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Specialist op het gebied van metselwerk in Ter Apel

Voor het uitvoeren van metselwerk in Ter Apel bent u bij Heijnen B.V. aan het juiste adres. Onze professionele metselaars helpen u graag verder bij de uitvoering van verschillende vormen van metselwerk. Wist u dat de verschillende soorten metselwerk uw woning een hele andere uitstraling kunnen geven? Kiest u voor modern, of juist klassiek metselwerk in Ter Apel? Met name de gekozen stenen hebben hier invloed op. Door de verschillende mogelijkheden aan de hand van foto’s aan u voor te leggen, maken we het u makkelijker om tot een weloverwogen keuze te komen.

Kies voor duurzaam metselwerk in Ter Apel 

Niet alleen werken wij op een professionele en vakkundige wijze. Ook gebruiken we enkel kwalitatief goede materialen. Op deze manier is de keuze voor ons metselwerk in Ter Apel een hele duurzame! U kunt jaren vooruit met het door Heijnen B.V. aangebrachte metselwerk tussen uw stenen. Naast het metselwerk, zijn ook voegwerken en tegelwerken klussen die we graag van u overnemen. Zo bieden we u een complete oplossing voor de muren van uw woning! Als bedrijf hebben we meer dan 60 jaar ervaring in het metselwerk in en rond Ter Apel.

Metselwerk in Ter Apel aan een specialist overlaten

Wilt u meer weten over de hulp die wij u kunnen bieden bij metselwerk in Ter Apel? Of bent u benieuwd waar we aan uw metselwerk kunnen beginnen? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. Door de verschillende opties aan u voor te leggen, komen we samen tot de beste keuze voor uw woning. Vervolgens gaan we zo snel mogelijk aan de slag, om uw muur de gewenste uitstraling te geven!