T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Metselwerk Overijssel

Vakkundig metselwerk in Overijssel laat u doen door bouwbedrijf Heijnen B.V. Wij mogen dan een allround bouwbedrijf zijn, we zijn gespecialiseerd in metselen. Dit is tenslotte een van de meest belangrijke onderdelen binnen bouwprojecten.

Het beste metselwerk in Overijssel

Omdat metselwerk bepalend is voor de conditie van de muur, is het van groot belang elke metsel klus zorgvuldig aan te pakken, of het nu gaat om een grote, kleine, traditionele of complexe klus. Heijnen B.V. heeft ervaring met verschillende bouwprojecten en daarbij behorend metselwerk. Geen klus is te groot voor ons bouwbedrijf!

Wij werken met een team van 40 professionele metselaars die de afgelopen jaren veel ervaring hebben opgedaan door te werken voor verschillende klanten. Zo hebben de metselaars van Heijnen B.V. klussen geklaard voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Metselwerk keurmerken bij Heijnen B.V. in Overijssel

Heijnen B.V. in Overijssel onderscheidt zich door zijn kwaliteit, flexibiliteit en vakbekwaamheid. Deze kernwaarden hebben ons vele mooie keurmerken opgeleverd, ook op het gebied van metselwerk. Wij zijn aangesloten bij de Aannemers Vereniging Metselwerken (AVM), dé vereniging voor kwaliteitsmetselwerk in Nederland. Door alleen te werken met de beste metselaars en te metselen aan de hand van de nieuwste technieken kunnen we u kwaliteitsmetselwerk bieden.

Heijnen B.V. in Overijssel kan u voorzien van metselwerk, maar wij kunnen u ook tot dienst zijn als uw muur toe is aan onderhoud of gerenoveerd moet worden. Muren beschadigen nu eenmaal, maar wij doen er alles aan het metselwerk op de juiste manier te herstellen.