T 0591-626766
E info@heijnenemmen.nl
Handelsweg 5
7826TC EMMEN

Specialist op het gebied van metselwerk in Hoogeveen 

Kies voor de hulp van een vakman bij het vernieuwen van uw bestaande metselwerk in Hoogeveen, of het realiseren van geheel nieuw metselwerk. Dat laatste kan wenselijk zijn bij de keuze voor een aanbouw aan uw woning, of bijvoorbeeld bij nieuwbouw. Heijnen B.V. heeft een jarenlange ervaring in het uitvoeren van metselwerk in de regio Hoogeveen, waarbij we u op verschillende manieren van dienst kunnen zijn. Laat u enkel metselwerk door onze vakmensen uitvoeren, of combineert u dit met het voegen van de muur? Zo biedt Heijnen B.V. u een totaaloplossing van hoog niveau. 

Mogelijkheden bij metselwerk in Hoogeveen 

Wanneer u uw metselwerk rond Hoogeveen overlaat aan de vakmensen van Heijnen B.V. profiteert u van verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld tussen het volledig horizontaal metselen van de buitenmuur, of het aanbrengen van een specifiek patroon in het metselwerk. Dat laatste kan uw woning een sierlijke, of juist speelse uitstraling geven aan de buitenzijde. Het is voornamelijk van belang dat de stijl van het metselwerk past bij de rest van het straatbeeld en het interieur wat u in huis gebruikt. Kijk alvast eens naar de foto’s op onze website. Dit geeft een beeld van hetgeen er mogelijk is op het gebied van metselwerk in Hoogeveen. 

Advies over metselwerk rond Hoogeveen 

Vindt u het lastig te bepalen welke keuzes er gemaakt moeten worden bij de realisatie of renovatie van metselwerk in Hoogeveen? Neem gerust contact op met onze vakmensen, zodat ze u meer kunnen vertellen over de diverse mogelijkheden. Heijnen B.V. beschikt over verschillende kwaliteitskeurmerken en is aangesloten bij de AVM; de Aannemers Vereniging Metselwerken. Het verzekert u niet alleen van een eindresultaat passend bij uw wensen, maar ook van een oplossing welke van kwalitatief hoog niveau is. Een duurzame investering in uw woning!